Retourbeleid

✓ Binnen 30 dagen retourneren
✓ Binnen 5 werkdagen je geld terug
✓ Gemakkelijk en transparant retourbeleid

 

RETOURBELEID VAN THE FIGHT COMPANY

Bij The Fight Company streven we naar 100% klanttevredenheid bij al onze producten. We begrijpen echter dat er soms redenen kunnen zijn waarom je een product wilt retourneren of ruilen. Hieronder vind je onze retourvoorwaarden en een link naar het retourportaal.

LET OP: alle producten die wij verkopen vallen onder de categorie 'hygiëne product'. We verwachten van onze klanten dan ook dat producten ongebruikt retour komen met alle tags bevestigd. Zodra een hang tag niet meer bevestigd is aan het product, kunnen wij het product niet meer retour nemen. We voeren een strenge retourcontrole uit om er zeker van te zijn dat producten alleen ongebruikt retour komen.

RETOURTERMIJN

Je hebt 30 dagen vanaf de datum van ontvangst om een product te retourneren.

VOORWAARDEN VOOR RETOURNEREN

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het product aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Het product moet in de originele verpakking zijn.
  • Het product moet ongedragen zijn en voorzien van de originele tags en hangers.

VERZENDKOSTEN

  • Bij keuze voor winkeltegoed verstrekken wij een gratis retourlabel.
  • Bij keuze voor terugbetaling in geld wordt een vergoeding gevraagd voor het retourlabel: €6,95 in Nederland en €7,95 in België. Voor overige landen varieert dit tarief.

RETOURPROCES

Om een retourzending aan te melden, gebruik je ons online retourportaal. Volg de aangegeven stappen om je retourzending te registreren en te voltooien. Je ontvangt na aanmelding een retourlabel van DPD.

TERUGBETALING OF TEGOED

Als het geretourneerde product voldoet aan onze retourvoorwaarden, kun je kiezen uit de volgende opties:

  • Volledige terugbetaling van het aankoopbedrag.
  • Uitgifte van een tegoed dat je kunt gebruiken voor toekomstige aankopen of een omruilen van een product.

LET OP: indien je kiest voor een winkeltegoed en je hiermee een nieuwe bestelling plaatst, kun je deze alleen nog retourneren en er een nieuw winkeltegoed ontvangen. Winkeltegoed ruilen we niet om naar een terugbetaling doormiddel van geld.

CONTACTINFORMATIE

Voor vragen, opmerkingen, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

WIJZIGINGEN IN HET RETOURBELEID

The Fight Company behoudt zich het recht voor om dit retourbeleid op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen zullen op deze pagina worden gepubliceerd.

Bedankt dat je voor The Fight Company hebt gekozen. We waarderen je vertrouwen in onze producten en streven ernaar om jou de best mogelijke support te bieden.

AFGEWEZEN RETOUREN

Wanneer een product in onverkoopbare staat is, kunnen wij de retourzending afwijzen. In dit geval nemen we contact met je op en kunnen we de afgewezen retourzending op eigen kosten terug sturen.

 

KLIK HIER OM DIRECT NAAR ONS RETOURPORTAAL TE GAAN