Welkom bij The Fight Company

We bouwen samen aan de toekomst van vechtsport. Gedreven door passie, terwijl we blijven streven naar groei en innovatie. - Hicham & Tom

Over The Fight Company

Ons begin: een hart voor vechtsport

The Fight Company is opgericht in 2019 en is ontstaan uit onze eigen passie voor vechtsport. Onze eerste stappen zetten we in het hart van Amsterdam, waar onze eerste vechtsportwinkel opende. Deze winkel werd al snel een ontmoetingsplaats voor liefhebbers en beoefenaars van verschillende vechtsporten.

Expansie naar Groningen

In 2021 hebben we een mooie mijlpaal bereikt met de opening van ons nieuwe warehouse in Groningen. Deze locatie is het een centrum voor onze logistieke activiteiten, waaruit al onze online bestellingen worden verwerkt. Met deze uitbreiding konden we onze diensten efficiënter en op grotere schaal aanbieden.

Onze missie: 'Make every round count'

Ons motto 'Make every round count' weerspiegelt onze filosofie dat elke inspanning, elke training en elk gevecht ertoe doet. Wij geloven dat succes niet alleen in de ring wordt gemeten, maar ook in de toewijding en het harde werk dat achter de schermen plaatsvindt. Bij The Fight Company streven we ernaar om onze klanten te voorzien van de beste producten en diensten om elke 'ronde' van hun vechtsport reis de moeite waard te maken.

Een Community gedreven door passie

The Fight Company is meer dan een merk; wij zijn een gemeenschap. Wij begrijpen de unieke behoeften en ambities van vechtsporters en bieden producten en advies aan die hun prestaties en ervaringen verbeteren. Onze klanten zijn onze familie, en wij zetten ons in om hen te ondersteunen in elke stap van hun vechtsportcarrière.

Toekomstgericht

We blijven ons inzetten voor groei en innovatie. Of het nu gaat om het uitbreiden van ons productassortiment, het verbeteren van onze online aanwezigheid, of het ondersteunen van lokale en internationale vechtsport evenementen, wij zijn toegewijd aan de ontwikkeling van de vechtsport gemeenschap in Nederland en daarbuiten.

Sluit je bij ons aan

Bij The Fight Company zijn we trots op wat we tot nu toe hebben bereikt, maar nog enthousiaster over wat de toekomst brengt. Wij nodigen je uit om deel uit te maken van onze community!