KICKBOKSEN

Shop alles wat je nodig hebt voor jouw sport: kickboksen!

Bekijk onze uitgebreide collectie kickboks gear!


Als je serieus bent over kickboksen, begrijp je dat de juiste uitrusting van cruciaal belang is. Bij The Fight Company hebben we alles wat je nodig hebt om je trainingen naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een beginner bent die net begint of een ervaren vechter die op zoek is naar professionele uitrusting, we hebben het allemaal.


Handschoenen


De juiste (kick)bokshandschoenen zijn essentieel voor je veiligheid en prestaties in de ring. We bieden een breed scala aan handschoenen voor verschillende niveaus en stijlen. Van lichtgewicht trainingshandschoenen tot zwaardere wedstrijdhandschoenen, we hebben de perfecte pasvorm en bescherming voor jou.


Scheenbeschermers


Kickboksen omvat veel trappen en het beschermen van je schenen is van groot belang. Onze scheenbeschermers bieden optimale demping en bescherming tegen stoten en trappen. Met verschillende stijlen en maten vind je bij ons de ideale scheenbeschermers die bij je passen.


Gebitsbeschermers


Veiligheid staat altijd voorop bij vechtsporten, en een goede gebitsbeschermer is een must-have item. Onze gebitsbeschermers zijn comfortabel, duurzaam en bieden maximale bescherming voor je tanden en kaak. We hebben diverse modellen voor kinderen en volwassenen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je mond goed beschermd is tijdens je trainingen en wedstrijden.


Bandages en wraps


Om blessures te voorkomen en extra ondersteuning te bieden, raden we het gebruik van bandages en wraps aan. Deze accessoires zorgen voor stabiliteit van je handen, polsen en enkels tijdens intensieve trainingen. Onze hoogwaardige bandages en wraps zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en materialen om aan je specifieke behoeften te voldoen.


Beschermende kleding


Naast de basisuitrusting is het ook belangrijk om je hele lichaam te beschermen. We bieden een breed scala aan beschermende kleding, zoals hoofdbeschermers, borstbeschermers en kruisbeschermers. Deze items zijn ontworpen om impact te verminderen en je veilig te houden tijdens gevechten en sparren.