Het is tijd voor Glory 92: Donovan Wisse VS. Ulric Bokeme

Morgenavond staan ons een aantal vette kickboks partijen te wachten... deze moet je écht zien. 

Geen idee waar ik het over heb? Lees dan snel verder.

Zaterdagavond Vindt Glory 92 plaats en ik moet zeggen, ze hebben met dit evenement weer eens flink uitgepakt. 

Inclusief de middengewicht kampioen, Donovan Wisse, vechten er welgeteld 6 atleten uit de top 10 op dezelfde avond. Daarnaast hebben we nog een zwaargewicht partij en twee knaller partijen uit het vedergewicht. 

 

Wisse VS. Bokeme

Donovan Wisse gaat zaterdagavond een poging doen zijn wereldtitel voor de 4e keer te verdedigen. Na een succesvolle verdediging in november tegen Boapeah, staat de technische Wisse nu tegenover de #1 van de divisie, Ulric Bokeme.

De Congolees heeft met 17 knockouts op zijn naam een flink aantal partijen op spectaculaire wijze weten te beëindigen. 

De kampioen heeft daarentegen sinds 2018 niet meer verloren en elk titelgevecht op dominante wijze gewonnen. Dit wordt een mooie partij en we verwachten voornamelijk een ware kickboks clinic van Donovan Wisse. 

Rigters VS Horta

De laatste keer dat Levi Rigters in de Glory ring stond scheelde het niet veel of hij had Rico Verhoeven knockout geslagen met een verrassende spinning backfist.

Nu een kleine twee maanden later staat hij tegenover nieuwkomer Nico Horta. Is Rigters een niveau te hoog gegrepen als debutanten partij?

We gaan het meemaken. 

Boapeah VS. Ozcaglayan

Glory adverteert deze partij als hét gevecht dat beslist wie de koning van Den Haag is. Leuk bedacht, maar wij zijn vooral nieuwsgierig naar de actie die deze pot met zich meebrengt. 

Boapeah komt terug van een harde pot tegen Donovan Wisse waar hij op punten verloor. Serkan heeft op zijn beurt ook al een kans gehad de titel van Wisse af te pakken en ook hij verloor op punten.

Boapeah is de technische vechter van de twee, maar Serkan stoot als een moker. Dat verklaart ook zijn 36 winsten op knockout. 

Of deze pot bepaald wie de koning van Den Haag is durven we niet te zeggen, maar dat we vuurwerk kunnen verwachten is een gegeven.

Braun VS. Touchassie

Mohamed Touchassie is een naam waar de meeste vechtsport fans naar uitkijken onder de nieuwe lichting. Touchassie is explosief, technisch en sterk. 

Braun heeft zijn laatste twee wedstrijden verloren en moet zich nu écht bewijzen. Desondanks is hij geen vechter die je moet onderschatten. Met 27 knockouts op zijn naam en enorm veel ervaring, zou hij het publiek zomaar kunnen verrassen.

Wij verwachten actie, actie en actie. 

Naast de genoemde wedstrijden zijn er nog zoveel toffe partijen deze avond, maar als ik alles in detail benoem ben je de halve avond mijn email aan het lezen. 

De volledige kaart kun je daarom bekijken op de website van Glory. De prelims beginnen om 18:30 en zijn te zien op Youtube. De hoofdkaart begint om 20:00 en is te zien op videoland

Fijn weekend!


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd