NL: Voor 23:59 uur besteld, de volgende werkdag in huis*

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Heb je vragen over de levering van je bestelling? Kijk eerst goed naar de levertijd van je product. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende producten en levertijden. 

Tijdens het plaatsen van je bestelling vind je bij elk product en/of maat de verwachte levertijd. Deze kan per product en merk verschillen. Zodra we je een verzendbevestiging met track & trace code hebben gestuurd, kun je de verzending van je pakketje volgen.

Klik hier om de exacte leverdatum te vinden zodra deze is verzonden. Let op: Indien je pakketje verzonden is met Packs kun je de track en trace code niet opvragen via bovenstaande link. Je ontvangt deze alleen per mail.

Alle producten zijn direct leverbaar uit eigen voorraad

Bestellingen die direct leverbaar zijn en vóór 23:59 uur geplaatst zijn, worden dezelfde dag verstuurd* (maandag t/m donderdag) vanuit ons magazijn en opgehaald door één van onze betrouwbare logistieke partners. Je krijgt dezelfde dag nog een track & trace code om je pakketje te volgen. Onze koeriersdienst levert de bestelling de volgende dag op de door jou gekozen locatie in Nederland. 

*: deze levertijd geldt alleen als je kiest voor de Avondlevering. Kies je voor de standaard verzending of is het bezorgadres niet in Nederland, ontvang je het pakketje de volgende werkdag als je voor 17:00 uur besteld.

Indien je een bestelling waarvan alle producten direct leverbaar zijn op vrijdag na 17:00 uur, zaterdag of zondag plaatst, ontvang je deze de eerstvolgende maandag.

Bestel je een pakket zwaarder dan 10 kg of groter dan 60x40x40 cm? Dan kan het zijn dat je de bestelling één werkdag later ontvangt. 

Eén of meerdere producten hebben een levertijd en moeten besteld worden bij de leverancier

Naast onze voorraad die direct leverbaar is, hebben wij ook externe voorraad. Deze producten hebben een levertijd en worden besteld bij de leverancier. De levertijd staat bij elk product aangegeven bij beschikbaarheidIndien je een bestelling met meerdere producten plaatst waarvan één of meerdere producten een langere levertijd heeft, geldt deze levertijd voor de gehele bestelling. 

Tijdens de drukke november en december maanden kan het zijn dat je bestelling niet binnen de beloofde levertijd verzonden kan worden. We doen er alles aan om je pakketje op tijd te leveren maar zowel wij, onze leveranciers als onze logistieke partners hebben met grotere aantallen te maken.

Bokszakken & puzzelmatten

Bokszakken, puzzelmatten en pakketten met afwijkende afmetingen of gewicht worden verstuurd met Packs en A7 Logistics. Deze koeriersdienst werkt net als onze andere logistieke partners met een tracking code met live updates om je order te volgen. De levertijd hiervan bedraagt 1 tot 2 werkdagen.

Voor bestellingen buiten Nederland en België gelden andere levertijden. Via de track & trace code vind je actuele informatie met betrekking tot de levertijd van je pakketje.

Onze logistieke partners

Wij versturen onze bestellingen met uitsluitend betrouwbare logistieke partners, namelijk: PostNL, GLS, DHL, Packs en A7 Logistics.

  • 98,2% van de zendingen wordt op het vooraf afgesproken tijdstip aangeboden, bij de eerste aflever poging
  • Onderweg naar 100% emissie vrij door elektrisch te bezorgen en gebruik te maken van bestaande middelen

Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Neem contact met ons op

Bel ons op (+31)850606340

Eén van onze specialisten staat voor je klaar
Je kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 uur. 

Stuur ons een e-mail op klantenservice@thefightcompany.nl

We reageren doorgaans binnen 48 uur op je mail.

Stuur ons een WhatsApp bericht

Een snelle manier om reactie te krijgen op je vraag