GRATIS VERZENDING VANAF €50

alle topmerken

MEEST GESTELDE VRAGEN

Theme Questions

Indien uw bestelling is geplaatst vóór 20:00, versturen wij uw bestelling dezelfde dag. Uw bestelling wordt in dit geval de volgende dag geleverd.

Zodra je bestelling is verwerkt en wij je pakketje meegeven aan de koeriersdienst ontvang je van ons een mail met een track & trace code die je vanaf dat moment bij kunt houden.

Onze reguliere pakketjes worden bezorgd met PostNL of DHL. Bokszakken worden door een externe koeriersdienst bezorgd op afspraak.

Nee, je bestelling kun je na het plaatsen niet meer wijzigen. Je kunt wel je bestelling annuleren of een nieuwe order plaatsen.

Voor alle* bestellingen in Nederland onder de €50,00 rekenen wij €5,95 verzendkosten. Orders boven de €50,00 hebben gratis verzendkosten.

* Orders met een gewicht boven de 23 kg leveren wij met een andere koeriersdienst en hiervoor worden €30,00 verzendkosten berekend.

Onderaan onze website onder het kopje 'HELP' vind je 'retour aanvragen'. Door hierop te klikken kom je uit in ons retourportaal.

Het is moeilijk om de juiste maat handschoenen te bepalen. Ieder lichaam is uniek en handschoenen hebben een standaard maat. Doormiddel van onderstaande tabel kun je wel een erg nauwkeurige inschatting maken voor de juiste maat handschoenen.

8 oz | 35-45 kg

10 oz | 45-55 kg

12 oz | 55-68 kg

14 oz | 68-82 kg

16 oz | > 82 kg

De kortingscode voer je in tijdens het afrekenen. Op de pagina waar je je gegevens invult vind je een balk waar de kortingscode ingevoerd kan worden.

Ja, het is bij ons mogelijk om achteraf te betalen via Klarna. Deze optie kun je kiezen tijdens het afrekenproces.

Heb je je antwoord niet kunnen vinden? Neem contact met ons op